Öğrenci E-posta Hesabı Şifre Sıfırlama

Türk-Alman Üniversitesi öğrencileri @stud.tau.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta şifrelerini sıfırlamak için aşağıdaki formu doldurabilirler. Geçici olarak tanımlanan şifre Öğrenci Bilgi Sisteminde tanımlı ikincil e-posta hesabına gönderilecektir. Mail servisi olarak Gmail kullanılmaktadır.

• 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı için kayıt yaptıran öğrencilerimizin e-posta hesapları ve şifreleri Öğrenci Kayıt Kılavuzunda belirtildiği şekilde oluşturulmuştur.
  • Daha önce sisteme giriş yapmayan 2020 öncesi kayıtlı öğrencilerimizin Kullanıcı Adı eÖğrenciNumarası@stud.tau.edu.tr, Şifresi TC Kimlik Numarası şeklindedir.
  • Öğrenci Bilgi Sisteminde İkinci e-posta adresi kayıtlı olmayan öğrenciler Öğrenci Bilgi Sisteminde Genel İşlemler/Özlük Bilgileri/Diğer İletişim Bilgileri sekmesinden ikinci e-posta adreslerini tanımlayabilirler.
  • Bu form ile iletilen bilgiler denetim amaçlı kullanılacak olup üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır.
  • Şifre sıfırlama işlemi form doldurulduktan sonra mesai saatleri içerisinde ilgili personel tarafından gerçekleştirilecektir.